tjugofyra dagar för en bättre planet



Idag upprörs vi lite extra över Sverigedemokraternas framfart i Sverige, men faktumet är att dom växer, självklart med fula medel. Vi måste alla hjälpa till att sätta stopp för det.

Hur gör du? Självklart ska du inte gå på något propagerande för ett bättre Sverige från ovanstående parti. I grunden har dom rasistiska och främlingsfientliga åsikter och det kan vara lätt att gå på deras olika förklädnader. Sprid information till vänner och bekanta. Släpp in människor på livet du kanske inte skulle gjort förut. Upptäck att det alltid finns olika typer av människor men aldrig olika raser. Tryck på demokratiska partier om att integrationspolitiken är viktig och att den bör lyftas på ett demokratiskt sätt.

Vad behöver du för att börja? Se människor med ett nytt öga, låt dig inte luras av grupper med skev människosyn.

Varför ska du göra det? Vi bor i ett västerlänskt land och ska kunna ha både tid och pengar att ta emot flyktingar som behöver hjälp samt andra som vill bosätta sig i Sverige. Integrationspolitiken måste förbättras men inte genom rasisitiska förbud mot att vissa människogrupper ska få komma till Sverige, något Sverigedemokraterna kommer se till om de kommer in i Riksdagen. Vi måste med alla medel få stopp för ett sånt parti i vårt samhälle och inte tillåta att dom får bestämmanderätt. Sverigedemokraterna har inget med vår demokratiska samhälle att göra.

Var hittar du mer information?
 http://www.nmr.nu http://www.umr.nu http://www.ingenillegal.org http://www.antirasist.nu http://www.sverigemotrasism.nu http://www.expo.se http://www.historiska.se/vittoljud/index.html
http://www.motstandsrorelsen.se med mera med mera

Lycka till!



- SARA & SANNA

Kommentarer
Postat av: fia

tack sara för den underbart snälla kommentaren på min blogg! den lyste upp min kväll!!



GOD JUL vännen!

2009-12-22 @ 21:07:06
URL: http://sofiasjunfors.blogg.se/
Postat av: Jessie

Jag antar att du som så många andra hycklare i Pk eliten absolut INTE bor i ett invandrartätt område?

Nej, tänkte väl det..



Hoppas du blir så jävla överraskningsberikad att du aldrig någonsin vågar gå utanför dörren.. Det borde få stopp på ditt nonsens!

Du har ju inget att bemöta oss med, jo.. Bara det gamla skitpåhoppet "rasist"...Om du nu måste visa dig så duktig, se förfan till att komma på något bättre.



Fan vad jag ska skratta åt dig nästa år när SD vinner, då kan du stå där med ditt skägg i brevlådan.. Det är så jävla många fler än du anar som sitter hemma och knyter nävarna i ren ondo..

2009-12-22 @ 22:36:56
URL: http://sarakechi.blogg.se/
Postat av: linda

hahahaha verklighetsfrånvarande as. sd 2010!

2009-12-22 @ 22:51:15
Postat av: Joakim Lindrot

De där organisationerna är så misslyckade! Vet du varför? JO, de har sedan LÄNGE aktivt arbetat för att hålla sd ur riksdagen. Men nu misslyckas de! HAHA.

2009-12-23 @ 08:13:12
URL: http://www.jlindrot.wordpress.com
Postat av: Alexander Widén

Du skriver att SD arbetar sig in i riksdagen med fula medel. Vilka medel är då dessa, som ni tycker är så fula?

Jo de demokratiska spelreglerna kring opinionsbildning, organisationsbygge och medlemsvärvning. Våra motståndare däremot är bra på att försöka hålla oss utanför med odemokratiska medel. Det handlar ofta om att misshandla, hota och trakassera sverigedemokrater, samt att blockera möten och försöka dränka argument i oljud.

Är det dessa medel som ni uppskattar och anser mindre fula?

Det är just de spelreglerna som står som motpol till hur SD agerar och arbetar.

2009-12-23 @ 13:42:33
Postat av: Alexander Widén

Du kommer inte övertyga någon sverigedemokrat genom ditt prat om att människoraser inte existerar och att rasism inte är en lösning.

Det är redan ett faktum inom SD. Vi är lika notoriska antirasister som svenska medborgare i stort. Vi tror på assimilering och öppenhet, inte på rasism och förtryck.



Men jag antar att det inte är någon mening med att försöka framföra det då ni uppenbarligen redan är så insnöade och på förhand bestämda om att SD är nazister i fårakläder vars politik kommer leda in i gaskamrarna.

Med den utgångsställningen går det inte att föra någon argumentation över huvud taget.

2009-12-23 @ 13:47:31
Postat av: Hon som ser ALLA människor på jorden som människor.

Jag sitter här och förundras över vilka jubelidioter SD är. Iallfall de som har kommenterat här. Vad tror ni att ni kommer att få ut av det här? Att en god, smart och medmänsklig person kommer bli en av er?

För mig är människor som människor. Det är inte nationaliteten som gör personen. Frågan är om några medlemmar i Sd någonsin lämnat landet och sett världen? Svenskar är inte så jäkla normala och vanliga som ni verkar tro.

Ni snackar om att kolla länkar, jag tycker ni ska ta er tid att läsa den.

GO SARA AND SANNA!

2009-12-23 @ 16:16:56
Postat av: Hon som ser ALLA människor på jorden som människor.

http://www.skanskan.se/article/20090308/GRINGO/144645979/1114/gringo/*/invandrare-med-villa-vovve-och-volvo

2009-12-23 @ 16:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0