sista dagen och kass film

Sista dagen på vår sjudagarsutrensning idag och vi har faktiskt fixat det. Vi har inte fått i oss något socker och ätit regelbunden hälsosam mat. Största utmaningen blev igår när hela huset luktade bullar, kakor och wienerbröd. Inte en enda sockersmula. Vilken självdiciplin.



Allvarligt talat är ett sockerberoende väldigt farligt, och svårt att bli av med. Så det är viktigt att hålla sig till kontrollerade mängder av detta "vita gift" och akta sig för det gömda sockret som finns i mycket färdigmat. Ett förbud är aldrig bra men man kan försöka hålla sig till att äta något sockrigt någon gång i veckan, eller vid speciella tillfällen. Annars är det lätt att man blir sittande med huvudet i godispåsen varje dag, med svajiga blodsockernivåer som följd.

Tillbaka till gårdagens filmval så drog vi en nitlott. Om du inte gillar grabbig, lite småsexistisk, typiskt amerikans blajkomedi så ska du inte se "I love you man". Gemensamt tog vi beslutet ungefär en kvart in i filmen. Detta är en riktigt dålig rulle. Såg klart den. För man vet ju aldrig. Nu ska vi fundera ut vem vi ska ge bort den till.

- SARA & SANNA

Kommentarer
Postat av: kajsa

sv; aah! ;)

2010-01-07 @ 12:39:46
URL: http://kajsshhaa.blogg.se/
Postat av: Assis

sv: ja riktigt snygg är hon!

2010-01-07 @ 13:48:38
URL: http://madebyassi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0