så säg nu vad ni tycker kära vänner

När jag märker att vi har ett gäng idioter till Sverigedemokrater som skriver på våran blogg får jag en liten klump i magen. Det är så obehagligt att ni finns på riktigt, så nära, samtidigt intressant att föra en diskussion med er.

Man kanske kan tro att människor som gått med på att stödja ett främlingsfientligt parti många gånger är så hjärntvättade så det är svårt att påverka dom till det bättre, men det sista vi får göra är att ge upp. På alla sätt måste vi få stopp för att rasistiska åsikter ska föras in på riksdagsnivå, in i vårt demokratiska samhälle. Det är vi som medborgare som fortfarande kan göra det.

Vad det handlar om? Integrationspolitiken.


Jag är mycket medveten om att den inte fungerar som det borde i vårt land, men det är mycket farligt att lägga upp det på det sättet många ur Sverigedemokraterna gör. Att det är människorna som kommer till Sverige och inte får en rättvis chans i vårt samhälle, att det är deras fel.

Allt handlar ju om hur vi i Sverige bemöter våra nyinflyttade, från riksdagsnivå ner till enskillda personer. Ett Sverige som skulle kunna ha alla resurser till att bemöta människor som av en eller annan anledning kommer till vårat land. Här finns plats, här finns tid, här finns pengar. Det gäller bara att prioritera och jag tror det är jätteviktigt att alla våra demokratiska partier i Sverige lyfter fram detta som en viktig fråga, annars är risken att partier som Sverigedemokraterna får mer makt. Mycket av okunskap, mycket med hjälp av fula metoder, mycket på grund av att inget händer.

Hjälp mig nu snälla vänner. SVERIGEDEMOKRATER I RIKSDAGEN - NEJ TACK!!!



- SARA

Kommentarer
Postat av: Joakim Lindrot

Varje år skär ni ver på vård, omsorg, pensionär, och varje år så lägger vi allt mer pengar på integration och invandring.



Hur mycket skall pensionerna sänkas innan ni är nöjda? Precis som ni säger, man måste prioritera. Och det är dags att prioritera annat nu efter 30 år av galenskap.

2009-12-23 @ 11:55:31
URL: http://www.jlindrot.wordpress.com
Postat av: Joakim Lindrot

vi ner* ska det stå ^^

2009-12-23 @ 11:56:17
URL: http://www.jlindrot.wordpress.com
Postat av: utbildad statsvetare tillika Sverigedemokrat

Ni bör veta att Sverige är det land som har bäst integration i hela Europa, och ändå blir det bara värre och värre. Mer resurser på att integrera? Varför kan vi inte lägga pengarna på att hjälpa människor i fattiga länder istället. Det blir en vinst för båda sidor. Mindre problem i Sverige, samtidigt så kan de miljarder invandringen kostar varje år göra så mycket mer hjälp i fattiga länder där pengarna räcker längre och till fler människor.



Satsa på att plugga lite på högskolenivå så kanske ni kan få ett mer nyanserat förhållningssätt, och inse att världen inte är svartvit, och att Sverigedemokraterna varken är extrema eller hjärntvättade.

2009-12-23 @ 12:37:16
Postat av: Winston

Ni behöver inte oroa er för Sverigedemokraterna. Om 30 år är invandrarna i majoritet och något årtionde senare har muslimerna tagit över Sverige. Svenskarna en folkgrupp som är utdöd om några generationer, till glädje för er antar jag.

2009-12-23 @ 12:57:37
Postat av: Tim

Har inte invandrare som kommer hit något som helst eget ansvar att anpassa sig till landet de kommer till? Det finns bevisligen invandrare som klarar av att anpassa sig till Sverige, så det är en lustig människosyn att omyndigförklara allihopa.



Invandrare som inte lär sig språket och anstränget sig för att skaffa en försörjning har inget här att göra. Så har det alltid fungerat tidigare.

2009-12-23 @ 13:07:25
Postat av: Niclas

"Att det är människorna som kommer till Sverige och inte får en rättvis chans i vårt samhälle, att det är deras fel."



Människor kommer till Sverige av felaktiga grunder. Alla kan inte ha rätten att bo och leva i Sverige. Ska vi hyra en supertanker (båt) och hämta upp folk i Afrika bara för dom har det svårt?

Och vi svenska bemöter allt nytt folk väl kan du ge ett exempel på ett mer tolerant folk än svenskarna?

Bara för man är Sverigedemokrat betyder det inte att man hatar invandrare och andra kulturer.Och tycker du det är rasistiskt/främlingsfientligt att ställa krav på folk som kommer till Sverige?



Har du varit i ett annat land än Sverige och sätt hur deras samhälle fungerar? Typ på balkan eller mellanöstern?



Jag lär väll aldrig få svar på mina frågor.



2009-12-23 @ 13:18:41
Postat av: Erik Hellsborn

Massinvandring är inte solidariskt. Solidaritet är att hjälpa folk direkt på plats. Följ min länk för att läsa varför.

Postat av: Magnus

Jag tycker det är synd om du bara träffat på idioter till Sverigedemokrater.

Sen har du givetvis rätt att tycka vad du vill, vilket du inte tycker att andra ska få göra. (Du vill alltså stoppa åsikter)

Oavsett hur dumma åsikter någon må ha, så kan det väl aldrig i ett demokratiskt samhälle vara rätt att stoppa åsikter.



Vad gäller integrationen, så ska man väl inte hålla på med något som man inte klarar av, och då borde man inte hålla på med det förrän man vet hur man ska klara av det. Har du något förslag på hur man ska lösa integrationen och alla dess problem? Staten har ju inte klarat av det de senaste 25 eller fler åren, och belastar därför befolkningen med dessa misslyckade projekt. (mycket ansvarslöst)



I övrigt verkar det inte som du har läst eller åtmindstonde missuppfattat vad Sverigedemokraterna tycker om olika saker och jag råder dig därför att läsa på lite på deras hemsida.

2009-12-23 @ 13:33:49
Postat av: PAPPA B

Jimmie är söt! Rösta på SD 2010 så kanske din bil slipper brinna ner.

2009-12-23 @ 14:01:54
Postat av: Alexander Widén

Vem är det som är idiot här?

Ni anklagar oss omotiverat för att vara dumma, varefter ni inte verkar klara av att besvara våra inlägg. En saklig diskussion skulle nog gynna er kraftigt.



Ja, vi finns nära. Vi finns överallt i samhället. Som genomsnittliga medborgare lär ni själva känna flera. Det beror inte på något hjärntvättande konspiration. Det beror på att vanliga människor, svenskar och invandrare, har tröttnat på den fullständigt havererade invandringspolitiken.



Likadant nu som för 30 år sen ropar man ut att problemet är den "rasistiska svensken" som vägrar släppa in och integrera. Med den utgångspunkten bedriver man en svenskfientlig politik där svenskar diskrimineras strukturellt.

Vanliga medborgare säger ifrån och lägger sin röst på oss. Det handlar varken om rasism, främlingsfientlighet eller hjärntvättning.

2009-12-23 @ 14:02:31
Postat av: Utbildad Journalist

Det är lite skrämmande att det finns så fruktansvärt obildade människor i Sverige.



Jag har gått Media och Journalist utbildning i 5 år och DU ska prata om propaganda?!



Jag kan säga dig att det är våra medier som är faran. Det är dom som proppar in en massa lögner i ditt huvud. Som tur valde jag att lämna detta.



Ett tips är att läsa SDs politik på deras hemsida.



Är detta främlingsfientlig?:http://www.sddjurskydd.se/



Jag har en vän i partiet som är utbildad automatik ingenjör och vem röstar han på? Jo SD. Varför röstar så många intelligenta människor på SD? Mer intelligens till Sverige mindre dumheter!

2009-12-23 @ 14:43:10
Postat av: Anna

SD är de enda hoppet, sjukt att ni hjärndöda människor är emot de enda hoppet som finns för Sverige.



annars är vi så gott som utrotade från jordklotet och de kommer föra in Sharialagar då de är laglig att våldta kvinnor.



sjuka jävlar ni är, varför flyttar ni inte till Rosengård om ni älskar blattarna så jävla mycket.

2009-12-23 @ 22:09:47
Postat av: Gustav

Jag ska rösta på SD 2010!



2009-12-23 @ 22:27:14
Postat av: Chris

Ja vad säger man...intelligens reserven som verkar enbart bestå av SD-anhängare verkar ha samlats här.

2009-12-24 @ 14:34:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0