och där hänger ångesten

Men dom försvinner väl snart, som dom gör varje år, för att sedan dyka upp någon annan stans för att sätta maten i halsgropen på oss och placera sommarstranddrömmarna väldigt långt bort.

Kan hända att någon tänker på vad de har på sig, tänker på att bikinin för fyrtionio riksdaler skulle vara vacker att bära på sin kropp, men kan hända att fler stirrar sig blinda på låren dom aldrig kan få och rumporna, magarna som inte finns, ens bakom heltäckande kläder.

Kan hända att modeföretagen tjänar miljoner på att förvrida verkligheten för oss men det kan även hända att det är fler som tycker att dom år efter år drar en nitlott genom att trycka upp ångesten i ansiktet på oss istället för att marknadsföra deras produkter på människor med olika förutsättningar, olika kroppar, så som det ser ut utanför modellbranchen.

Kan hända att det kan vara detta smala ideal som får människor att tänka hälsosamt, kämpa sig fram mot det perfekta livet, men kan annars mycket väl hända att det är därför det dag ut och dag in får människor att önska sig in i en annan kropp, men aldrig lyckas trycka sin in i det ouppnåliga, nöjdheten.

Kan hända att vi aldrig kommer bli nöjda men det vi har men kan mycket väl hända att vi river ner affischerna och börjar älska oss själva.



Kan väl hända att vi bara lever en gång.

- SARA & SANNA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0