detta var tjugohundranio från september till december

SEPTEMBER - när vi gav oss ut på vår underbara resa. Berlin: med höga hus och långa cykelturer. Paris: romantiska underbara Paris som tyvärr sätter spår i plånboken efter några dagar. Milano: modestaden med de första välsmakande italienska pizzorna. Rom: med alla byggnader och turister och ett vackert gammal del av staden. Catania: med den underbara stranden och alla äckliga män. Siracusa: den vackra staden där havet mötte oss med styrka. Budapest: vår räddning efter snuskiga Italien, med underbara människor, fantastiska badhus och härlig värme. Prag: östra Europas svar på Paris, med ännu mer rolig fest, shopping och historia som pulserar runt hörnet. Malmö: på svensk mark och mellanlandar hos fina Stephie i södra sveiges huvudstad upprymda av den bästa resan någonsin.










OKTOBER - och vi är hemma på svensk mark igen. Bullbak och djurmys hos mor och far och 18-årsfirande i Göteborg. Fest i U-hamnen och ännu lite mer fest på västkusten.







NOVERMBER - började fantastiskt med en utekväll med fina vännerna. De kreativa lustarna har satt penseldrag på tavlor. Vi har fikat, quizat i Rånnaväg, festat i Ulricehamn, besökt underbara Rebecca i Linköping och firat Janes födelsedag i Göteborg.







DECEMBER - och det har firats födelsedag, göteborgsmyst i decemberkylan. Det har blivit besök på Väddö och i Stockholm, pysslats och sålts saker på Ladyfests julbazaar, tackat Göteborg med rödvin i goda vänners sällskap, firats jul och juldag.









...sen har vi ju flyttat från västerkusten så klart, men det har väl ingen missat. Nu är det nytt år och det kommer bli bättre än någonsin förut. Det känner vi på oss ut i tånaglarna.

Gott nytt önskar vi också er alla underbara läsare. Hoppas ni hänger med oss hela detta året också.


- SARA & SANNA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0