konstnärliga och kulturella ambitioner




Kulturnatten var fantastisk.

Vi besökte först Teater Brunnsgatan och såg deras väldigt fina föreställning "Kvart i fem-ekot" skriven av vår allas Staffan (en uppstoppad hund) Göthe. Första stoppet, en fullträff. Längesen vi skrattat så mycket på en föreställning. Inget "vi ska göra rolig teater" utan bara ett genuint manus toppade av rent skådespel. Vi vill ha mer av det i teatersverige.

Vi begav vi oss mot Odenplan och kollade in Bea Szenfelds couturekreationer gjorda helt i papper med inspiration från havet på Designgalleriet. Å så inspirerande. Mer. Mer.

Vi tog bussen ut mot Djurgården och på etnografiska museét fick vi höra till historien om Farbror Tompas lite småerotiska äventyr bland snoppfält och nunnekloster i Tibet.

Vi valde sedan att ta båten in till stan igen och fick se månen blänka i ett mörkt vackert Stockholmsvatten.

Vi smet in på Dramaten och fick lyssna till ljuva och kanske lite mindre ljuva toner från skådespelarna, sjungandes svenska visor. 

Vi drabbades sedan av en fruktansvärt stark öltörst och tyckte det var dags för lite rysk tokdans på KGB fortsättande med ännu mer dans på svartklubb i Gröndal efter det.

Våra kulturella ambitioner är idag placerade i sängen kollandes på Harry Potter och med en stor skål godis i knät.

- SARA & SANNA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0