stort och slätstruket men bra att cykla i

Ankom en halvtimme för tidigt till Berlin imorse vilket gjorde att vi fick dubbelpanik eftersom vi bara vara halvt klara när tågkonduktören ropade ut (på tyska) att vi var framme om några minuter. Snurriga och sömndruckna hittade vi en toalett och kunde fixa iordning oss lite innan vi gav oss ut i Berlinmorgonen på jakt efter frukost.




Efter en kort vandring men med mycket värk i axlarna hittade vi ett litet café med goda men dyra mackor och lite annat smått och gott. Helt okej start på första dagen i Europa.




Vi begav oss sedan öster ut och det var inga problem att hitta till Generator Hostel, gick som på räls skulle man kunna säga.


Vi har sedan under denna långa dag utforskat västra Berlin med hjälp av två underbara cyklar. Tyvärr är det vi sett av denna stora stad ganska tråkigt. Höga gråa bostadshus, höga överdådiga arkitekthus, höga torn, allt är ganska fult och fel. Det som är bra med staden är att den är platt. Cyklarna går i minst 75km i timmen, i genomsnitt.






Vi blev liksom lite trötta efter allt stort men då hittade vi en fin (ganska liten) gubbe. Han gjorde våran dag. Vet däremot inte om vi gjorde hans, han hade svårt med engelskan, men vi antar det.





- SARA & SANNA


Kommentarer
Postat av: Linn

Hoppas ni har det bra där ute i det stora okända. Jag saknar dig, Sara! Hör av dig när du kommer hem. Pusspuss

2009-09-07 @ 21:20:48
URL: http://kevlarsoulen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0