tjugofyra dagar för en bättre planet



Förra året pratades mycket om att ge bort en upplevelse i julkapp. Håll kvar vid detta även i år, bjud med dina vänner och din familj på ett äventyr istället för att köpa mer prylar till dom.


Hur gör du? Kolla in sidor som säjler biljetter till evangemang nära där ni bor eller dit det är lätt att ta sig på miljövänligt sätt. En resa till Thailand är ingen upplevelse som gynnar miljön. Restaurangbesök, picknick eller turridning på hästar är fler förslag på vad man kan ge sina nära och kära.

Vad behöver du för att börja? Tänka ut vad dina vänner och bekanta tycker om. Är det musik som du tror de skulle uppskatta mest eller kanske en helg med lite eget påhittat äventyr.

Varför ska du göra det? Som vi skrivit om tidigare är konsumtionen inte något som måste minska för att vi ska få ordning på vår miljö och vårt jordklot. Att ge bort en miljövänlig present i form av en upplevelse i julklapp gör att både att vi värnar om klotet och dessutom kan en upplevelse vara mycket mer personlig och många gånger mer uppskattad än en pryl. Det har vi flesta redan så många av.

Var hittar du mer information? http://www.ticnet.se

Lycka till!



- SARA & SANNA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0