tjugofyra dagar för en bättre planet


En dag som denna när klimatmötet i Köpenhamn gav jorden en lika stort hopp som en fis i rymden så kan det vara svårt att hålla huvudet högt, men det är precis vad vi måste göra.


Hur gör du? Som varje enskilld individ måste vi behålla vår optimism om förändringar nu ska kunna ske. När våra ledare sviker måste vi med alla krafter försöka berätta för dom att vi som medborgare inte går med på orättvisor och miljöförstöringar. Vi lever i ett demokratiskt land där vår regering inte är någonting utan rösterna från oss. Fortsätt kämpa för en bättre värld, fortsätt ifrågasätt och lev med visionen om att alla människor kan förändra. Behåll tron om att vi kan göra något för att världen ska bli bättre. Leta fram din passion i livet, vad brinner du mest för att förändra. Sedan är det bara att göra det. Vi i västvärlden har alla förutsättningar för att verkligen göra det. Det finns inget som kan stoppa oss så länge vi behåller vår optimism.

Vad behöver du för att börja? Resa dig ur nederlag och lära dig tänka framåt. Lära dig tänka att du kan klara allt om du bara vill.

Varför ska du göra det? Om vi människor ger upp tror om en bättre värld rasar allt. Vi måste i alla led visa vad vi tycker för att få fram en förändring. Hoppet måste vara det sista som överger oss. Tillsammans är vi starka, smarta och fantasiska om vi bara låter optimismen komma till oss. Vi kan åstadkomma så mycket mer än giriga makthavare som inte ens kan se att dom håller på att begrava hela männskligheten levande. Vi alla vill väl att våra barn och barnbarn ska få chansen att leva på denna jorden, leva på en mer rättvis plats. Förändringen måste ske nu. I oss alla, för oss alla.

Var hittar du mer information? Överallt och inne i dig själv.

Lycka till!









hur vill du leva? vad vill du göra?

- SARA & SANNA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0