tjugofyra dagar för en bättre planet


Köp en julkapp som sprider lite extra glädje i vintermörkret. Köp en julkapp som räddar liv.


Hur gör du?
På många hjälporganistaioners hemsidor har dom nu julkampanjer där man kan ge bort gåvor som vaccin, mat, åsnor som sedan ges till de mest behövande. Gå in och leta efter den klapp du tycker känns viktigast, sen köper du den och får ett gåvobeis att ge till någon du tycker om. Det går också att köpa gåvor från dessa organistaioner där vinsten går till arbete för en bättre värld. Eller varför inte bli fadder.

Vad behöver du för att börja? Leta runt på hemsidor som sagt efter den ultimata välgörenhetsklappen.

Varför ska du göra det? Som vi nämnt vid ett flertal tillfällen, och som vi alla vet om, konsumeras det som aldrig förr i de rika delarna av världen, inte minst nu i juletider. Vi sitter nästan alla redan på högar av kläder och prylar som vi egentligen inte behöver medan jorden går under runt omkring oss. Vi vet alla om det, så varför inte göra något åt det redan idag. Gåvor ska sprida glädje, så varför inte sprida dubbel glädje nu till jul.

Var hittar du mer information? http://www.rb.se http://www.unicef.se http://www.wwf.se http://www.djurensratt.se http://www.utangranser.se http://www.plansverige.se http://www.SOS-Barnbyar.se och självklart många fler hemsidor!!

Lycka till!

Vätskeersättning

- SARA & SANNA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0