pimp my krans

Härmed kan jag stolt berätta för er hur man tillverkar och pimpar en dörrkrans till tonerna av Lykke Li. Kan inte garantera samma resultat med annan musik.



1: Du börjar med att ta en stomme till en krans som man kan köpa färdiga, såga ut i trä eller göra i tjock ståltråd. Valfri form på den.

2: Du tar också fram tunn ståltåd, grön om du har eller annan färg om du inte har. Plus en avbitartång, det går kanske använda en sax men inte om du vill vara snäll mot saxen.

3: Det viktigaste i sådanna här sammanhang är att man kan gå till skogen och hämta lingonris och granris. Ta inte med blåbärsris för dom har inga blad, och har dom det tappar dom det snart. Du kan ju också ta med annat grönt hem. Mossa till exempel.



4: Sen är det bara att börja ståltråda på massa grönt på stommen. Gör allt för att inte ståltråden ska synas. Det kan iofs vara fint men oftast inte.

5: När du är klar, nöjd och fått en grön krans är det bara att börja pimpa. Jag målade små trähästar i guldfärg och även fåglar i samma kulör. Satte också på ett guldband. Guld är en av de finaste färgerna jag vet.




6: Färdig för upphängning om du gjort en liten ögla på baksidan.

- SARA


Kommentarer
Postat av: L i n n e a s b l o g g ♥

FInt med en rosett på!



svar: ja visst är han söt!

2009-12-15 @ 17:38:14
URL: http://linnealindblad.blogg.se.
Postat av: L i n n e a s b l o g g ♥

svar: säger du det, matte A är ju en 100 poängare, medans B är 50 så det är ju kortare timmar iaf..



tack!! :)

2009-12-15 @ 17:39:05
URL: http://linnealindblad.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0