här gör vi precis det som vi gör allra bäst

Vi skriver precis vad vi vill här på våran. Vi lägger oss i politik så mycket vi vill här på våran blogg. Vi reflekterar över saker som händer i vårt liv här på våran blogg. Just nu har massa idioter till Sverigedemokrater invaderat Sverige och också vår blogg, så då skriver vi bland annat om det. På vår fina blogg.

Det roligaste är att ni, i desperata försök att bemöta några som inte tycker som ni, gör det på ett sånt tafatt sätt. Det har inte påverkat oss mer än att vi vet (mycket mer än innan) vilket hat ni försöker sprida omkring er. Hat och rasism. Med er menar jag självklart er Sverigedemokrater som envisas att besöka våran blogg. Vi tycker ni är ett stort skämt. Ett mycket roligt skämt. Lika mycket som vi skrattar åt att ni kan gå på när en sån stor idiot som Jimmy Åkersson snackar fullständig bullshit. Lika mycket som det inte spelar någon roll om vi skriver Jimmy eller Jimmie. Vem som helst fattar vilket pucko vi menar.

Tänker nu lägga oss en stund, kolla på stjärnorna, tänka på människor, reflektera över vad vi kan göra för att förbättra världen, prata politik, njuta av att inte behöva vara bittra agressiva rasister. Precis det som vi gör allra bäst.

- SARA & SANNA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0