bajskorven

Emelie postade två mycket bra klipp.



och ett som bevisar hur jävla dum i huvudet Sverigedemokraternas ledare Jimmy Åkerlund är. Vi skrattar högt. Sen tänker vi på hur ledsamt det är att många går på hans förjävliga politik. Hans bajskorv.



- SARA & SANNA

Kommentarer
Postat av: Ignotus

Ärligt talat. Varför skriver ni om politik? Ni tillför inget egentligen, bara upprepar vad ni lärt er av aftonbladet och samt skriver "bajskorv".

Så - Varför skriver ni om politik? Borde ni inte försöka hålla er till något ämne ni förstår?

2009-12-29 @ 18:38:35
Postat av: SD

Soran är ju en pajas. Bara kolla på han. Vår pressekreterare Mattias Karlsson bemöter hans lögner här:



enrattelseavsoran_ismail" rel="nofollow">http://www.sdkuriren.se/blog/index.php/karlsson/2009/11/26/annuenrattelseavsoran_ismail

Postat av: Alexander

Ni två som skriver på bloggen är verkligen levande skämt!



"Sverigedemokraternas ledare Jimmy Åkerlund"



host

SD:s partiledares namn står som rubrik i två av de tre filmer ni lagt upp. Det borde ärligt talat inte vara så svårt att träffa rätt på den punkten när ni för övrigt verkar så otroligt insatta i SD:s politik.

Tips: Namnet är Jimmie Åkesson



Er blogg når verkligen den komiska kulmen vad gäller personangrepp mot sverigedemokrater.

Jag har hört rasist, nazist, fascist m.m (samt fantasifulla kombinationer av dessa tre okvädesord), men jag måste säga att under mina år i politiken har jag aldrig råkat ut för att bli kallad för "bajskorv".



keep up the good work!

2009-12-29 @ 20:43:41
Postat av: Emelie

svar till Ignotus:

De skriver inte politik. De säger bara vad de tycker om saker och ting i livet. DET FÅR MAN GÖRA I SVERIGE, än så länge i alla fall. Men om SD får bestämma verkar det bara som om bildade svenskar som beter sig "svenskt" har rätt att yttra sig om saker och ting. Är det då inte skrattretande när er/deras egnapartiledare inte kan definiera hur man är svensk när det är det som är er/deras starkaste fråga. Det handlar inte om politik. Det handlar om en reaktion mot hur ni/de tänker/ vill behandla människor. ALLA HAR RÄTT TILL EN ÅSIKT!



svar till SD:

Och Soran bemöter hans: http://www.youtube.com/watch?v=mVPMZPigzgw&feature=channel



Vad är problemet?



svar till Alexander:

Är personangrepp det enda ni sysslar med eller? Hört talas om att vara mänsklig? fast SD är ju experter på att förhindra folk från att vara mänskliga. Nej, de får vara det. Bara de åker tillbaka till sina krigsdrabbade hemland. Är ni så fega att ni måste ge er på en tjej som inte har utgett sig vara varken politiker, statsvetare eller akademiker. Det verkar tydligen spela roll för er. Hon är i alla fall medmänsklig!



svar till HOST:

Du blev bara en större bajskorv. Ja bajskorv är man om man tror, jag citerar Jimmy Åkesson,: "Ökningen av utländska muslimer är den största hotbilden Sverige har sett sen 1945". Bajskorv är ett kraftuttryck. Det stinker. Det stinker rasism.

2009-12-29 @ 21:50:14
Postat av: Lillen

Hade du lyssnat på Sorans inlägg Alexander hade du ju fattat vad bajskorven kom ifrån.



Själv tycker jag att bajskorv är en ganska bra sammanfattning av Sverigedemokrater. En restprodukt av svalda lögner som stinker.

2009-12-30 @ 07:19:15
Postat av: Ignotus

Såg först nu att jag fått ett svar. Även om det är lite efter tänkte jag vara artig nog att svara.



"De skriver inte politik. De säger bara vad de tycker om saker och ting i livet. DET FÅR MAN GÖRA I SVERIGE, än så länge i alla fall."



Ärligt talat fick det här mig att sätta handen för pannan och sucka lite lätt. Jag antar att du helt enkelt inte vill förstå mig, utan försöker till varje pris resonera sig fram till att jag har fel. Även om resonemanget måste ta många krokiga stigar för att nå dit. 'Hon skriver bara sin åsikt'. Visserligen. Men åsikten rör den politiska sfären, ergo, hon skriver om politik. Om hon skrev "Jag gillar inte röd äpplen" hade hon också bara skrivit om vad hon tycker i livet, men samtidigt skrivit om ämnet Frukt.



"Men om SD får bestämma verkar det bara som om bildade svenskar som beter sig "svenskt" har rätt att yttra sig om saker och ting."



Jag tillhör den klassiskt konservativa diktomin men är på många områden fristående. Äkta Sverigedemokrat kan jag inte påstä mig vara. Men dem får min röst till regeringsmakten eftersom dom är det enda partiet som förstår sig på kultur. Jag förstår inte riktigt varför du dra upp "bildade svenskar som beter sig svenskt". Jag har svårt att se att en svensk inte skulle bete sig svenskt, men, men. Jag talar för -mig själv- när jag säger att det vore inte så illa om man värderade utbildade och intelligentas röster högre än dom som inte är det. Eftersom ni nog inte är öppna för tankar utanför dom nu traditionella ramarna så antar jag att ni är en aningen chockade över att läsa detta.

Egentligen om jag ska förenkla det hela; Det är inte konstigare än att man skulle lyssna på Zlatan när man diskuterar fotboll eller Leif GW Persson om man diskuterar polisen.

Men jag vill poängtera att jag på intet sätt sätter mig emot någons rätt att uttrycka sig.



"Är det då inte skrattretande när er/deras egnapartiledare inte kan definiera hur man är svensk när det är det som är er/deras starkaste fråga."



Du har rätt i att han inte formulerade sig särskilt bra då. Fast jag undrar. Vad ville du egentligen ha för svar av honom? Tror du att nationalitet är något med många olika dimensioner som måste vägas in, att nationalitet är något dynamiskt som ibland inte bara kan avgöras av individen utan där omgivningens bedömmning också spelar in? Eller hoppades du att Jimmie skulle svara mer konkret med en liten chechklista? Ex: Villa, Vovve, Volvo,..



"Det handlar inte om politik."



Fel.



"Det handlar om en reaktion mot hur ni/de tänker/ vill behandla människor."



Liberalismen var en reaktion mot korrupt styre. Socialismen var en reaktion mot omänskliga arbetsförhållanden... Allting går i cykler och nu ser vi att nationalismen och värdekonservativa växer som en reaktion mot det moderna samhällets problem.



"ALLA HAR RÄTT TILL EN ÅSIKT!"



Jaha? Ingen säger emot dig. Men varje handling har följder, som ibland leder till konsekvenser. Om man yttrar sin åsikt får man också vara beredd på att andra inte håller med, eller frågar sig vars du överhuvudtaget fick luft ifrån.



"Är personangrepp det enda ni sysslar med eller? Hört talas om att vara mänsklig? fast SD är ju experter på att förhindra folk från att vara mänskliga."



Herregud. Inser du hur ironiskt det där är? Du antagoniserar ju oss mer än vad vi har gjort i våra kommentarer. (Bortsett från någon omogen idiot, men vem bryr sig om dom?) Du praktiskt taget målar upp oss som patologiska mörker människor..

(Det jag inte citerade där var lite för osammanhängande, så det vor orättvist av mig att kritisera dig där om du inte först utvecklar ditt resonemang. För övrigt var det Alexander som skrivit 'Host'.)



Jag skulle aldrig ha uttryckt mig som Åkesson gjorde där. Men det är väl hans kraftuttryck. Att det däremot har varit dåligt för Sverige och är ett symptom på civilisations utmattning stämmer.



2010-01-02 @ 01:42:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0